U subotu, 2. decembra 2017. godine, sa početkom u 20:00 časova, otvorene su nove prostorije moto kluba „Rolling Wheels“. U novouređenom objektu, na površini od 100 m2, održana je svirka uživo, u kojoj su učestvovali bendovi “Rolling Wheels Band” i “Symbolica” iz Bora, i Dragan Prošić – Proja, frontmen grupe “Fuzzbox”, koji je unplugged svirkom otvorio ovaj događaj.

Novootvorene prostorije moto kluba “Rolling Wheels” u Pirotu

Oko dve stotine gostiju iz zemlje i inostranstva imalo je priliku da vidi nove prostorije kluba, prijatelje i braću sa kojima se dugo nisu videli, i uživa u nešto čvršćem zvuku kog u poslednjih nekoliko godina u Pirotu ima sve manje.

Najveći broj posetilaca došao je iz unutrašnjosti Srbije i iz susedne Bugarske, ali je bilo i gostiju iz Makedonije, Nemačke i drugih zemalja.

Deo muzičkog programa sa otvaranja

Članovi moto kluba “Rolling Wheels” iz Pirota zahvaljuju se svim donatorima, gostima i bendovima koji su ovaj događaj učinili posebnim.

Prostor od 100 kvadratnih metara nudi mogućnosti za održavanje velikih žurki

Prostorije kluba, koje se nalaze u dvorištu Auto-moto Saveza Srbije kod Momčilovog grada, u narednom periodu biće otvorene u dnevnim i večernjim časovima za sve članove i simpatizere kluba, a članovi pirotskog ogranka moto kluba “Rolling Wheels” najavljuju još uzbudljivih dešavanja, žurki, koncerata i sl.

Deo atmosfere sa žurke

Više slika sa otvaranja možete pogledati u našoj FOTO GALERIJI

Deo muzičkog programa sa otvaranja zabeležen je i na videu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.