Rolling Wheels MC Serbia chapter Pirot organizuje moto skup pod nazivom “Rolling Wheels Bike Week 2018”, koji će se održati u periodu od 8. do 10. juna 2018. godine u Pirotu, na gradskom kupalištu. Posetite nas!

U toku ovog vikenda, organizatori očekuju još veći broj gostiju iz zemlje i inostranstva nego što je bio slučaj ranijih godina.

Pored tradicionalnog defilea i kampa sa bajkerskim igrama, za dobar provod u toku petka i subote biće zadužen i veliki broj bendova, kako lokalnih, tako i iz regiona. Od lokalnih bendova nastupa već dobro poznati Bend Snežane Branković (BSB), kao i još uvek relativno neafirmisani pank sastav pod nazivom “Momčilov Zmaj”. Bendovi iz regiona koji veći deo pirotske publike nije imao prilike da čuje ovog puta su “Audio Grabber” iz Knjaževca, “Revolution” iz Niša, kao i “Rockstar” iz Zaječara.

Ulaznice se mogu kupiti na samom ulazu u kamp, a kao i do sada, deo sredstava od prodatih ulaznica biće dodeljen u humanitarne svrhe. Ulaznica za motocikliste je 500 dinara, a za pešake 150. U cenu ulaznice za motocikliste uključen je i poklon, kao i subotnji ručak, dok posetioci uz ulaznicu za građanstvo imaju jedno gratis piće.

 

Lokacija održavanja skupa:
Gradsko kupalište Pirot

Dalje informacije vezane za ovaj događaj biće objavljene na vebsajtu i fejsbuk stranici RWMC Pirot.

Za više informacija vezanih za održavanje ovog skupa, pratite ovaj događaj na FEJSBUKU.